perjantai 19. heinäkuuta 2013

Arvonnan palkinto

Lupasin arvnnan palkinnoksi jotain talven varalle (kyllä se sieltä kuitenkin joskus tulee). Arvonnan voittaja saa siten valita suosikkinsa näistä kahdesta uunituoreesta lapas-parista. Siniset palmikkolapaset sopivat naisen käteen, valtavat pöllötumput taasen vähän isompaan. Sinisten lapasten ohjeen olen hieman muokattuna poiminut Garnstudionin sivuilta (ohjeeseen pääset tästä). Pöllölapaset ovat muutoin malliltaan omasta päästä, mutta ristipistoin toteutetun pöllökuvion olen jostain villapaidan kuvasta ruutupaperille joskus ihastuksissani kopioinut.

Muistutukseksi vielä, että arvontahan oli voimassa 28.7.2013 asti!Nyt on käsitöiden suhteen taas sellainen vaihe, ettei tee mieli tehdä mitään suurempaa projektia. Ajattelin seuraavaksi väsätä vaikka muutaman parin tossuja, jos vain lankavarastosta löytyy jotain sopivan paksua lankaa. Muutaman mielenkiintoisen mallin olen jo Garnstudionin sivuilta (mistäpä muualta?) löytänyt:

http://garnstudio.com/lang/en/pattern.php?id=4713&lang=en

http://garnstudio.com/lang/en/pattern.php?id=6198&lang=en

http://garnstudio.com/lang/en/pattern.php?id=5281&lang=en


Mutta saa nähdä, kuinka käy. Jääköhän tämäkin tossuinnostus vain ajatuksen asteelle. Ehkä pitäisi sittenkin keskittyä tekemään keskeneräisiä töitä valmiiksi. Niitä on taas kertynyt turhan suuri läjä...
Läjästä löytyy alkutekijöissään olevaa lapasta (2kpl), vääränkokoiseksi havaittua topin etukappaletta (täytyisi purkaa, mutta kun se on niin inhottavaa touhua), virkattua tossua (kyllä, silti haluaisin aloittaa jotain ylläolevista, vaikka vanhakaan ei ole vielä valmis), sekä suikaloitua ja virkattua muovipussia (innostuksissani aloin tekemään tohveleita, mutta muovipussin virkkaaminen ei ollutkaan niin kivaa puuhaa kuin luulin). Ja varmasti jostain kaapin perukoilta löytyisi jo unohtuneita töitä, jotka odottavat valmistumistaan.

Keskeneräisestä puheenollen, olen hiljalleen alkanut koota uudelleen tölkkiklipsuista virkattua kirjekuorilaukkua. Aikaisemman tekeleen jouduin purkamaan, kun siitä tuli liian pieni. Olisi käynyt kukkarosta. Mutta laukun kun halusin niin...

liian pienestä laukusta ja suurimmaksi osaksi lahjoituksina saaduista (ISO kiitos kaikille!) klipsuista
on nyt muodostumassa aavistuksen verran isompi laukku.
 
 Siniseen väriinkin ehdin jo kyllästyä. Nähtäväksi jää, ehdinkö ommella tähän versioon vuorta ja vetoketjua, ennen kuin aniliininpunainen alkaa kyllästyttää. 

Laukkua kootessani koitin räpsiä kuvia eri vaiheista mahdollisimman kattavasti, jospa vaikka väkertäisin jonkin näköisen ohjeen klipsujen virkkaamisesta. Ja jos minä (verbaalinen lahjattomuus) jotain ohjetta teen, niin silloin kuva TODELLAKIN kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!


P.S. Ai että kuvien tilanne osaa hetkellisesti pilata hauskan illan! Mutta onneksi vain hetkellisesti!
 Laukun vetoketju on neuleen pahin(?) vihollinen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti