maanantai 29. joulukuuta 2014

Tip ja tap!

Joo joo, tiedetään tiedetään, Joulu meni jo... Mutta kun sain tämän vasta eilen valmiiksi! Yleensä ei kodissamme pitsiliinoja näy, mutta jotenkin tuossa Joulun alla intouduin virkkamaan jopa kaksi tontunpunaista liinaa. Sain myös samalla sopivasti tuhottua kauan lankvarastossani lojuneen kerän Novitan kotiväkeä, hip hei!

 Englanninkielisen ohjeen tähän liinaan löysin Ravelrysta (jälleen kerran, kyllä kannatti aikonaan liittyä ko. sivustoon!), eli täältä. Liina oli melko monimutkainen ja välillä pelkästään kirjoitetussa muodossa olevaa ohjetta oli todella vaikea seurata. Ainakin silloin, kun televisiossa tapahtui jotain jännää!

Huomaatteko muuten, että malttamaton kuvaaja ei ole millään jaksanut pingoittaa liinaa riittävän kauan... Ikävästi menee ryppyyn...
P.S NYT ON TAAS IHAN LIIKAA IDEOITA JA IHAN LIIAN VÄHÄN AIKAA TOTEUTTAA NIITÄ, AAARGH!!

1 kommentti:

  1. Idoita on pää täynnä täälläkin. Linkitän blogisi muistiin, jotta pääsen ihailemaan tuotoksiasi. Sivullesi satuin löytämään etsiessäni ohjetta huovutettuihin pikku palloihin. Kiitos ohjeesta, aion testailla kunhan ehdin ;) Olen juuri aloittanut omaa blogia, tervetuloa kurkkaamaan. Onnellista ja onnistumisia vuodelle 2015!

    VastaaPoista