torstai 11. huhtikuuta 2013

Siivouspäivän kunniaksi...

...päätin siivota myös arkun, joka sisältää kaikki(?) keskeneräiset käsityöni. Järkytyin, kuinka paljon niitä oli. Ja suurin osa oli lankojen päättelyä ja nappeja vaille valmiita! Päätin, että koitan (lähiaikoina) tehdä työt valmiiksi.

Mutta en tänään!

Tänään nimittäin aloitin työn, josta olen jo pitkään haaveillut! Ostin syksyllä kirjan, jossa on ohjeita vanhojen kirjojen uudelleenkäyttöön. Aikaisemmin olen tästä kirjasta toteuttanut vain joulukorttitelineen, mutta nyt olisi vuorossa punottu kori.


Kuva on kirjasta. Omat lankani eivät ihan taida koriin mahtua!

 
Kuvan koria varten tarvitaan 264 samankokoista paperisuikaletta. Onneksi olen joskus joulukortteja tehdessäni laiskuuttani hankkinut paperileikkurin. Ilman sitä suikaleiden leikkaaminen kirjan sivuista olisi ollut kutakuinkin mahdotonta! Nyt homma sujui alle tunnissa!
Seuraavaksi vuorossa on kokoaminen. Olen aina pitänyt itseäni melko kärsivällisenä, mutta nyt se joutuu testiin. Kirjassa nimittäin varotetaan, että kokoaminen vaatii roppakaupalla kärsivällisyyttä!Näin jälkikäteen, nyt kun kirja on jo paloina, tuli mieleen, että olisikohan kirja pitänyt lukaista ennen sen tuhoamista... Tiedä millaisen mestariteoksen olen silponut!

3 kommenttia:

  1. Meidän koulussa kouluavustaja teki sanomalehdestä sima hienon korin. Siis punomalla. Tsemppiå!

    VastaaPoista
  2. Mikä ihmeen sima. Piti kirjoittaa aika hienon.

    VastaaPoista
  3. Kiitos tsemppauksesta! Ensimmäinen kerros korista on valmiina. Parisen tuntia kesti.. Mutta taipaapi olla pari välipäivää tiedossa, sormet kun ovat jo kovin kipeät paperin taittelemisesta!

    VastaaPoista