keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kertokaa, mikäli olen erehtynyt.

Paperinaruhan on ohuesta paperista pyöritettyä narua, eikö vain? Ja siitä sitten voi askarrella jos jonkin näköistä, etenkin kun sen pyörittää auki. Aikaisempien kokemusten perusteella olin siinä uskossa, että mitä paksumpi naru, sen leveämmästä paperista se on tehty. Esimerkkinä vaikkapa nämä:Noh, tässä uskossa sitten ostin Tiimarista paksua paperinarua (halpaa kun oli) aikomuksenani askarrella ruusuja. Voitte arvata ilmeeni kun aukipyörittelyn tuloksena olikin leveän paperinauhan sijasta tämä:
"Paperisoirot" ovat leveydeltään vain n. 1cm!Onneksi en sentään ostanut ko. narua kamalan paljon!.....


Vai ostinko? (Sanoinko jo, että oli halpaa?)


Nyt otan mielelläni vastaan ideoita ja ehdotuksia mihin tälläistä narua voisi käyttää! 
Itselläni kun ei juuri nyt luovuus (saati huumori) riitä...

3 kommenttia:

  1. Täällä myös yksi, joka osti aikapäiviä sitten samannimisestä kaupasta "paperinarua". Olihan siinä sitä paperiakin ohut soiro päällä ja sen alla metallilankaa, että pysyy se viritys edes pienellä kierteellä. Käytin narun sitten pakettinaruna, kun en muuta keksinyt.

    VastaaPoista
  2. Pakettinaruna minäkin noita sitten lopulta käytin, mutta vielä on paljon käyttämättäkin...

    VastaaPoista
  3. Pakettinauhana auki kieritettynä ja osa suljettuna niin nättiä tulee :> Itse olen tehnyt paperinarusta paljon myös naruryijyjä ja ovikransseja - kranssin voi tehdä neuloten. Narusta voi tehtailla myös esim. kukkakoristeita (tätä varten on olemassa työkalukin) ja niitä voi toisiinsa kiinnitellä ja laittaa esim. ikkunaan koristeeksi. Siinä muutamia mihin itse olen törmännyt :)

    VastaaPoista