sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Nyt on aika ryhdistäytyä.

Kävin nimittäin viikonloppuna läpi keskeneräisiä töitäni. Niitä kun löytyi joka kaapista ja laatikosta pieniin muovipusseihin piilotettuina.  Kokosin ne kaikki tuohon arkkuun, jossa niiden pitäisikin olla ja hyvä kun kansi mahtui kiinni! Niinpä päätin, että uutta työtä en aloita ennen kuin olen kaksi keskeneräistä saanut valmiiksi!


Ja mitkäs siinä päällimmäisinä ovatkaan? Huovutetut lapaset, joiden kämmenselkä oli tarkoitus koristella neulahuovutuksella. Mutta kun huovutusalustani ei mahdu lapasen sisään! Eikä huushollista löydy sopivan kokoista vaahtomuovinpalaakaan. (Suurin syy, ja kenties se ainoa oikea, on se, että huovutusvillat ovat mahdottoman hankalassa paikassa ylähyllyllä painavan kangaspinon alla...) No, ehkä vielä tänään innostun kiipeilemään tuolille.

Jätin uudet langat olohuoneen nurkaan odottamaan, jos vaikka siten toimisivat pienenä porkkanana. Ei sillä, että kaapista niille tilaa olisi löytynytkään...
Keskeneräisistä töistä työn alle pääsi ensimmäisenä tuo kolmisen kuukautta sitten aloittamani harmaa, epäsymmetrinen palmikkojakku. Se onkin tämän viikonlopun aikana edistynyt mukavasti!
Vaan eipä taida lanka riittä hihoihin, ainakaan molempiin. Mutta eihän se onneksi haittaa, jos toinen hiha on eri värjäyserää kuin muu työ, kunhan ei vaihda värjäyserää kesken kappaleen.
No okei, myönnetään. Tehtyäni keskeneräisiä töitä koskevan päätöksen luistin siitä saman tien... Mutta kun oli pakko päästä uusiin lankoihin edes vähäsen käsiksi! Ja kyseinen työ oli niin nopea!

Halusin kuumeisesti testata tuon ihanan tossuohjeen, joka löytyy suomenkielisenä Garnstudionin sivuilta, eli täältä. Lankana käytin ohjeessa mainittua Garnstudionin DROPS Nepalia. Lämpöiset ovat, ja pehmeät, mutta mahtaako alpakkaa sisältävä lanka kulua käytössä turhankin nopeasti?
2 kommenttia:

  1. Mulla olisi blogissa sulle sopiva haaste! Olisi ihana jos tulisit tekemään yhdessä hyvää!

    http://momentsinlife-eliisa.blogspot.fi/2014/01/090114.html

    VastaaPoista
  2. Onpa hieno idea! Haaste otettu vastaan. :)
    Osallistukaapa muutkin tuohon haasteeseen!

    VastaaPoista