lauantai 16. toukokuuta 2015

Mallitilkku, kerrankin!

Ostin kuunvaihteessa Berliiniläisestä Lalaine -lankakaupasta nämä kolme herkullista kerää Lana Grossan Musica-lankaa (matkamuistoksi, kuinkas muuten). Päätin jo liikkeessä, että niistä tulee keväinen kaulahuivi. Mutta! Enpä ole vielä raaskinut aloittaa! Pelottaa, että huivista tulee ihan tyhmä. Hukkaan menevät nämä ihanat langat silloin... Voiko lankoihin kiintyä näin paljon?? Ja jos voi, onko se enää tervettä??Äsken uskalsin jo tehdä pientä mallitilkkua. Taitaa lanka päästä eniten oikeuksiinsa tuossa sileässä neuleessa.


Samaisesta lankakaupasta tarttui mukaan myös kaksi kerää Lang Yarns:n Ella-lankaa. Ehkäpä säärystimiksi..Viimeisenä Berliinipäivänä törmäsimme valtavaan käsityö/askarteluliikkeeseen nimeltä Idee. Ja pitihän sieltäkin jotain mukan saada R(ico Desing, Essentials lino), tarjouksessa kun kaikenlisäksi olivat!


3 kommenttia:

  1. heippa. laitoin sulle blogi haasteen!! http://lankojajakissankarvoja.blogspot.fi/2015/07/ensimmainen-blogi-haasteeni.html

    VastaaPoista
  2. Hei, sinulle on Liebster award -haaste blogissani, joka löytyy täältä http://tilkkujajalankaa.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html.

    VastaaPoista
  3. Kappas, muutkin ovat halunneet ilahduttaa sinua. No, niin meidänkin blogi. Haaste löytyy täältä http://korukoukussajamuussa.blogspot.fi/2015/08/blogimme-on-huomattu-saimme-haasteen_6.html

    VastaaPoista