sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Nyt on hyvä mieli!

Sain nimittäin tämän viikonlopun aikana valmiiksi kaikki (KAIKKI!) keskeneräiset neuletyöt! Jei!
Suurin osa niistä oli vain langanpäättelyjä ja nappeja vaille valmiita. Siksi töiden valmiiksi tekeminen vaati vain nappikaupoilla käväisyä ja rutkasti kärsivällisyyttä (lankojen päättely kun on niiiiiiiin kivaa...)


Kaikkien näiden ohjeet löytyvät siis Garnstudionin sivuilta. Tarkemmat linkit ohjeisiin taas löytyvät aikaisemmista kirjoituksista.

Viikonlopun aikana valmistui myös pitkään päänvaivaa aiheuttanut pikkupojan neuletakki. Vaikka eihän siitä takkia tullutkaan, tulikin liivi. Hieman piti aikaisemmin neulomiani, hyvinkin epämuodostuneiksi toteamiani osia korjailla, mutta ihan hyvähän tuosta kuitenkin tuli. Vähän ehkä vielä ovat hiha-aukot liian kireät, mutta saavat luvan olla... Taisin myös hieman innostua tuossa nappien määrässä...

Malli on omasta päästä, mutta palmikkokuvion muistan jostain lehdestä poimineeni. Vielä kun muistaisi mistä.
Tänään tein myös kaksi kännykkäkoteloa. Olivat olleet tilauslistalla jo jonkin aikaa. Näidenkin malli on omasta päästä, (oman peilikuvan innoittama?)


Jos nyt joku sattuisi tuollaisen "onnellisen" kotelon itselleen haluavan, voi minuun ottaa yhteyttä sähköpostitse (tiitiainen.puikoissa@gmail.com) taikka tosielämässä ihan naamatusten. Kotelon hinta on 10-14€ (riippuen koosta ja työmäärästä). Samaten on korvakorujen kohdalla. Niiden hinta on 8-9€/pari.Nyt kun kaikki ikuisuusprojektit on saatu päätökseen (lukuunottamatta yhtä ristipistotaulua, se ei taida ikinä valmistua), voin hyvillä mielin taas aloittaa uuden työn.
Mitäkö tästä tulee? Jotakin raidallista. Muuta en vielä itsekkään tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti