maanantai 27. toukokuuta 2013

Raitaa.

Valmistuihan se raitapaita vihdoin ja viimein! Lankana toimi tällä kertaa Rico Designin Essentials Cotton. Aloitin paidan teon takakappaleen helmasta, lisäsin silmukoita hihoja varten, tein kaula-aukon, kavensin hihojen silmukat ja lopetin etukappaleen helmaan. Paita siis on tehty kovinkin yksinkertaisella tavalla ja tarvittavat viimeistelyt jäivät näin vähälle (Hihansuiden ja kaula-aukon resorit ja sivusaumojen ompeleminen). Laiskotti.


Mutta niin se vain on, että kiiltävästä puuvillalangasta tehdyt paidan eivät meikäläiselle sovi, eivät millään... Tai sitten vika on pääkopassa. No, tuli käyttöön tai ei, ainakin sain kivasti lankaa kulumaan. Pian lankavarastoni on sen verran pieni, että saan vaihtaa varaston virkaa toimittavan pahvilaatikon pienenpään! Jipii!


Tänään aloitin kauan mielessä pyörineen työn. Ajattelin, että se on valmis yhdessä illassa, mutta eihän se ole. Kyseessä on siis kalalangasta virkattu avainketju. Tässä tilassa se on nyt:
Kyseisessä kirjassa oli niin monia ihania ohjeita, että jo pelkästään päätöksentekoon meinasi kulua yksi ilta! Täytyy varmaan tehdä useampi ketju!
 Tänään myös sai muutama uusi korvakorupari lopullisen muotonsa.

Näidenkin tekemiseen iski suorastaan himo! Pakko kokeilla eri väriyhdistelmiä ja kokoja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti