maanantai 3. kesäkuuta 2013

Plääh. Nyt on taas sellainen vaihe, ettei käsitöiden tekeminen oikein maistu. Ainakaan en jaksa yhteen työhön keskittyä puolta tuntia pidempää. Onkohan liian kuuma? (En toki valita, kiva kun on kesä!)
Virkattu avainketjukin sitten valmistui vihdoin ja viimein. Projekti ei ollutkan ihan niin nopea kuin luulin. Harmi vain, että tuosta ketjusta tuli mielestäni vähän liian leveä... Täytyy varmaankin jossain vaiheessa koettaa jotain kapeampaa pitsiä.
Viikonlopun aikana nautin auringon lämmöstä... ja tein mielipuolisesti korvakoruja. Se on vaan niin hirvittävän kivaa puuhaa, kun joka kerta tuloksena on erilainen pari! Peukalossa taitaa jo olla virkkuukoukun aiheuttama vesikello...

Ja jottei peukalo nyt vaan ehtisi toipua, aloitin  eilen myös virkattua pitsiliiviä. (Tilaustyönä jälleen, joten reissu lankakauppaan oli ihan luvan kanssa toteutettu!) Pitsiliivin ohje on Suuren Käsityölehden numerosta 5-6/2010. Kuva työstä ilmestyy, kunhan saan sen valmiiksi. Siihen saattaa vierähtää tovi jos toinenkin... Minulla on nimittäin sen verran vähän kokemusta vaatteen virkkaamisesta ohjeen mukaan, että jo pelkkä kainalokavennusten tekeminen tuottaa ylettömän paljon tuskanhikeä ja kiukkuhuudahduksia. Ja voi sitä purkamisen määrää!!

Kuluneen viikon aikana lankavarasto ei ole pienentynyt lainkaan. Höh! Lankaa on vielä vaikka kuinka paljon! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti