lauantai 31. tammikuuta 2015

Kyllä se mieskin osaa (kuten on aikaisemminkin todettu)!

 Päätin vuodenvaihteen jälkeen haluta uuden jalkalampun olohuoneen nurkkaan. Vanhaa kun olin jo katsellut jostain 90-luvun puolivälistä asti. En vain ollut kaupoista mieleistäni löytänyt.
"Millainen sen sitten pitäisi olla?", kysyi mies.
"Pelkistetty ja tehty puusta." (Okei, ehkä käytin kuvailuun n. 10 000 sanaa enemmän... Ja näytin n. 1000 netin ihmeellisestä maailmasta löytämääni valokuvaa.. Mutta luulen, että tuossa tuo hänen kuulemansa, tai kuuntelemansa kuvailu...)

Seuraavana päivänä mentiinkin sitten puutavara-, johto- ja petsi- ostoksille ja muutamaa päivää myöhemmin olohuoneessamme oli uusi lamppu. Tosin menin tietysti pilaamaan sen heti... Malttamattomana nimittäin yritin kovettaa Hjertegarnin Arezzo Lin -langasta virkkaamaani kupua liian vähäisellä määrällä kankaankovettajaa. Tuloksena epätasaisesti kovettunut kupu, jossa käsiini kuivunut kovettaja näkyy valkoisina laikkuina siellä täällä... Mutta olkoon tuo kupu nyt sen aikaa, että saan uuden tehtyä. Sivutuotteena syntynyt pöytäversiokin ko. lampusta odottaa vielä kupuaan...Jos ei lasketa tuota pilaamaani kupua mukaan, niin tykkään kyllä kovasti uudesta jalkalampustani.(Anteeksi, lampustamme!!! HUPS, lipsahti!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti